2021
Best of Business Innovation

Ei au dat tonul inovației în companiile pe care le conduc!

Faceți cunoștință cu lideri de succes care împărtășesc din experiențele lor, având un singur scop: dorința de a inspira, de a încuraja, de a oferi repere pentru cei care încă ezită.

Innovation studio

Ei sunt cei care au dezvoltat soluții inovatoare care integrează tehnologia digitală pentru aplicații în diferite sectoare ale economiei. Merită tot suportul pentru a-și pune în opera inovațiile la scară largă.

Bet on the future

Realitate virtuală, securitate cibernetică, blockchain, inteligență artificială, IoT. - tendințe și fapte care generează transformări cu un impact puternic în viața tuturor. Cum le putem integra? Cum vor schimba acestea perspectivele de business?

Liderii din domeniul digital își împărtășesc experiențele, învățăturile, sfaturile și recomandă antreprenorilor cum se pot pregăti pentru următorul nivel de inovație în afaceri.

Adrian Ichim
Ideologiq
Andrei Goșu
Ascendis
Bogdan Ciubotaru
ALIANT
Rodica Obancea
MCC
Speakeri.

Multe companii și lideri au nevoie de inspirație și motivație în crearea unor strategii de ultimă oră pentru afacerea lor.

East`n`Roll reunește lideri de succes și antreprenori, care au încălcat regulile vechi și au adoptat altele noi, inovatoare, reușind astfel să-și restructureze afacerile.

Ei cred cu tărie că inovația este principalul pilon către evoluție și sunt gata să dezvăluie secretele din spatele succesului lor!

Parteneri

Evenimentul nostru nu ar putea avea loc fără partenerii noștri.

Vrei să iei parte la East`N`Roll și să devii partener, te invităm să alegi un pachet de sponsorizare și să ne trimiți un mesaj.

Sponsori