Inovația înseamnă soluții originale și eficiente care îndeplinesc noile cerințe.

Prin urmare, inovația implică schimbare!

Schimbarea modului în care lucrăm, a produselor pe care le realizăm, a serviciilor pe care le oferim, a experienței pe care o creăm pentru clienți și a modelelor de afaceri pe care le configurăm/conturăm pentru o creștere dinamică.

Cu toate acestea, schimbarea este și un proces care sperie companiile ce au crescut cu succes prin aplicarea acelorași reguli vechi de-a lungul anilor. Și tocmai de aceea vă invităm la East`n`Roll!

East`n`Roll va fi o zi plină de inspirație, dezvoltare profesională și networking. Evenimentul aduce inovația în prim plan și pune față în față lideri în inovație și antreprenori. Acestia vor dezvălui secretele unui business de succes, în care pilonul principal este inovația și modalitățile prin care poate fi folosită pentru a-ți atinge scopurile de business.

Veritabil motor al succesului în afaceri și, totodată, o modalitate sigură de a rezolva problemele neprevăzute din companie, inovația este modul cel mai sigur de diferențiere în raport cu concurența.

East`n`Roll – Innovate It își propune să demonstreze că tot ce trebuie să facă companiile pentru a produce soluții originale și eficiente este să învețe să se adapteze schimbărilor!

Vino alături de noi în mai 2021!